I després

RADAR I CÀMERES VETLLARAN PER LA SEGURETAT

Compartiu aquesta història

El passat dimarts, tal i com s’havia anunciat pel govern de la ciutat, es varen fer els primers controls de velocitat en les vies urbanes a la Ronda de Ponent.
En aquesta ocasió només fou una prova i un avís als conductors ja que no s’imposaven sancions en una via que, malgrat que el límit de velocitat és de 50 km/h. hi ha vehicles que superen amb escreix aquesta limitació. I no només en aquest vial sinó a uns quants més de la ciutat, conductes que posen en perill la integritat d’altres conductors i vianants i, segons els responsables municipals, cal neutralitzar aquests comportaments considerant que sembla que la sanció és la única fórmula en una ciutat minada de ressalts que sembla ser que no són suficient obstacle pels infractors. Apunten que en aquest vial hi ha vehicles que hi passen entre els 80 i els 100 km/h. i a 80 per alguns carrers interiors.
Aquest dispositiu que el Servei Català de Trànsit cedeix, per compartir, als ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro, no serà la única mesura de seguretat que s’implantarà a la ciutat. L’alcalde, Carles Motas, anunciava a través de la nostra emissora que ben aviat s’instal·laran càmeres de vigilància que serviran tant pel trànsit com per controlar les entrades i sortides del municipi així com altres espais estratègics a més de la zona comercial.
Els resultats positius que aquests dispositius estan donant en altres poblacions com Santa Cristina, Platja d’Aro, Palafrugell, etc. es considera una garantia i una millora per a la vigilància i la seguretat ciutadana i també per poder identificar les entrades i sortides de vehicles a la ciutat.

El més llegit

I després