I després

QUIMETA I EL SEU UNIVERS A LA CAMBRA DE COMERÇ

Compartiu aquesta història

Cal reconèixer que, per una banda, la Quimeta fa un esforç més gran cada any per presentar la seva col·lecció a la Cambra de Comerç però que, al temps, contraresta la davallada de forces multiplicant l’esperit, la il·lusió, el compromís i la necessitat de regalar als nostres sentits els deures realitzats durant les tres passades estacions.
A través del seu treball, ella es dóna vida i ens en regala a nosaltres en oferir-nos aquest petit univers que embala, trasllada i desplega en l’espai emblemàtic de la Casa Patxot on l’artista acull, en aquell ambient modernista, a cadascun dels visitants amb una sincer agraïment.
Cada una de les seves obres, ja sigui en ceràmica o pintada a l’oli, conté bocins d’aquesta vida farcida de romanticisme, de serenor, de pau i de dignitat però també de dubtes, de pors i del vertigen que, sortosament, s’esvaeix cada vegada que la mirada del visitant s’omple de colors agraïts i de figures solitàries contemplant els regals de la natura que han inspirat a la ceramista.
I és que la Quimeta està integrada en els paisatges, empenyent onades, enlairant estels, difuminant atmosferes i encalmant els capvespres rogents que traça sobre els papers vegetals i trasllada al fang i a les teles.
La seva presència ens permet tornar a fer Festa Major a Sant Feliu amb una artista que ha defensat les seves tècniques per damunt de tot i que ha regalat a la ciutat mitja vida per reivindicar una manera de fer que resta presidint els espais preferits de les nostres llars i que contemplem quan busquem uns instants de serenor.
– L’exposició restarà oberta al públic de l’1 al 31 d’agost d’11:00 h a 13:00 h i de les 18:00 h a les 21:00 h. i tothom està convidat a l’acte d’inauguració que tindrà lloc el dijous, 1 d’agost a les 19:00 h.

QUIMETA FACE

El més llegit

I després