I després

Quatre bombers ferits a Palafrugell en un xoc després d’una falsa alarma

Compartiu aquesta història

Segons informa el DDG: Quatre membres del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya van resultar ferits el passat dilluns a la nit en xocar els dos vehicles en què viatjaven, que eren una autoescala i un camió d’aigua. Segons va informar el cos d’emergències, els bombers tornaven d’atendre una falsa alarma a Palafrugell. Els fets van tenir lloc cap a les deu de la nit, quan els dos vehicles van patir un accident de trànsit a l’avinguda Vicenç Bou de la urbanització Aigua-Xellida del municipi.
A causa de l’accident, els quatre bombers que anaven als vehicles van resultar ferits de diversa consideració. El més greu va ser evacuat a l’hospital Josep Trueta de Girona, mentre que els altres tres van ser traslladats a l’hospital de Palamós amb diverses contusions i fractures. En l’accident únicament s’hi van veure involucrats els dos vehicles dels Bombers, una autoescala i una bomba rural pesant del parc de bombers de Palafrugell, que van xocar frontalment per causes que no van transcendir. La curiositat del cas és que quan es va produir l’accident, els dos cotxes de bombers tornaven d’atendre un avís d’incendi de la indústria al carrer Illa Blanca, que finalment havia estat una falsa alarma.
Hores després de l’accident, dos dels quatre bombers van ser donats d’alta i els altres dos se?guien hospitalitzats, un d’ells a l’espera de ser intervingut. De fet, un dels ferits ja havia estat donat d’alta al matí, perquè gairebé va resultar il·lés, i l’altre a la tarda. El tercer continuava ingressat amb alguna costella trencada i diverses contusions. Pel que fa al bomber amb ferides de major consideració, que es troba al Trueta, restava a l’espera de ser intervingut d’una fractura oberta de tíbia i peroné.

El més llegit

I després