I després

PROP DE 50 NOVES NAUS A LA ZONA INDUSTRIAL

Compartiu aquesta història

Trenta anys després que sota el mandat de Josep Vicente es posés en marxa la zona industrial del Paratge Bujonis, un promotor i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols perfilen una destacada ampliació que, en dependència de del volum de les construccions, oscil·larà entre 40 i 50 noves naus que s’emplaçaran a la zona del darrera de la zona comercial del Mercadona i Lidl, fins enllaçar amb l’actual zona industrial.
Per tal de començar a donar forma al projecte cal construir un vial d’uns quinze metres d’amplada, una ronda, que naixerà a la rotonda que enllaça amb Ronda Nord i que donarà accés als vehicles pesants que hi hagin d’accedir.
Precisament, en el Ple Ordinari del passat dijous, es va aprovar la modificació del POUM que permetrà el seu traçat amb una rotonda que enllaçarà amb la carretera del Mas Trempat fins arribar al polígon i que, al mateix temps, permetrà ampliar l’àmbit de protecció de la Pineda de Can Rabell.
El tràmit administratiu preveu que estigui un temps en exposició pública i s’obrirà el procés de participació ciutadana. L’aprovació va comptar amb la unanimitat de tots els grups, que varen destacar el fet que les dues parts, promotor i Ajuntament, estiguin interessats en donar viabilitat a l’important projecte.
En les intervencions es va destacar la feina dels tècnics, de l’anterior regidor de projectes urbanístics, Joan Vicente, i de l’actual, Josep Saballs.
L’accalde, Carles Motas, va posar èmfasi en aquesta oportunitat històrica en declarar que, a més de permetre el trasllat de diverses indústries que ara es troben dins de teixit urbà, n’acollirà de noves que generaran llocs de treball amb la implantació de noves empreses en el municipi. Va afegir que diversificar l’oferta permetrà que no només es contempli el turisme com a indústria local.
Per la seva banda, Josep Saballs, va dir que en els darrers vint anys moltes indústries locals varen marxar a altres zones com Riudellots, Vidreres, Cassà de la Selva o Castell d’Aro per manca d’oferta al municipi i amb aquest projecte es posarà punt i final a aquesta sagnia que perjudica a la creació de riquesa a la ciutat.

 

El més llegit

I després