I després

PROJECTEN UN HOTEL DE LUXE AL MAS CANDELL DE PD’A

Compartiu aquesta història

Un inversor privat projecta l’obertura d’un hotel de luxe al Mas Candell de Platja d’Aro, declarat Bé Cultural d´Interès Local, amb un total de 29 habitacions.
Recentment, la direcció general de Polítiques Ambientals i Medi Natural ha emès un informe d’impacte ambiental del Pla especial urbanístic Mas Candell –a l’est del Càmping Riembau–, pel qual no s’ha de sotmetre a una avaluació d’impacte ambiental ordinària ja que «no té efectes significatius en el medi ambient».

El regidor d’Urbanisme Josep Maria Solé ha valorat positivament que el projecte aposti per un turisme d’alt poder adquisitiu. La finca té 10.819,46 metres quadrats i el projecte preveu restaurar i rehabilitar el mas i fer-hi una ampliació de 352 metres quadrats per ubicar-hi 17 habitacions. Al nord-est de la finca, segons la resolució de Polítiques Ambientals i Medi Natural, s’hi construiran dos pavellons destinats a habitacions individuals –en total, vuit cambres amb una superfície de construcció nova de 364 metres quadrats

Més informació DDG

El més llegit

I després