I després

PROJECTE CONJUNT CAMP DE FUTBOL- GUÍXOLS ARENA

Compartiu aquesta història

Hi han hagut queixes constants sobre la coberta del camp de futbol de Vilartagues en no protegir adequadament de la pluja als espectadors que accedeixen a les grades per seguir els partits que s’hi disputen.

El plantejament d’una nova coberta s’ha desestimat ja que necessitaria uns fonaments i una estructura molt cars pel resultat que s’aconseguiria i el que es projecta és la possibilitat d’enderrocar la grada i la coberta actuals i fer una nova construcció de formigó que també beneficiaria a la banda Sud del Guíxols Arena.

Malgrat que un projectista està treballant en l’estudi previ el regidor d’urbanisme, Josep Saballs, avançava a la nostra emissora que el que es pretén és fer una graderia buida en el seu interior, a la banda del camp de futbol, que pugui acollir nous espais per a vestidors, serveis, magatzems, etc. i per la banda del Guíxols Arena s’està estudiant la possibilitat d’unes altres grades, en la mateixa estructura, que acollirien els camerinos dels concerts o, en el pitjor dels casos, es comptarà amb unes petites grades a tocar de les pistes poliesportives, on l’activitat va en augment. El càlcul de l’estudi que està realitzant el projectista ho determinarà.

Altres actuacions a l’entorn del camp de futbol de Vilartagues i del Guíxols Arena continuaran d’aquí uns dies amb l’enjardinament de tres quartes parts del perímetre de l’espai lúdic, treballs que s’han adjudicat a l’empresa Moix, Serveis i Obres, S.L. que també hi farà la instal.lació del rec i que es rematarà amb la distribució de noves papereres.

Un cop lliurats aquests treballs està prevista la reurbanització definitiva del vial d’accés de l’Avinguda de Catalunya, en el tram que va des del giratori de la Ronda Nord fins el carrer Canigó, amb noves voreres i asfaltat.

faldilla-grada

El més llegit

I després