I després

Programació de la segona edició del Golden Beer el 20, 21 i 22 d’octubre

Compartiu aquesta història

La Salsa-Bachata de Frank Acosta, Buena Onda Versions, una demostració de Country Dance, la formació RyO’ S Sabrina Banfi o diversos Dj’s, formaran part del cartell de la nova edició

L’Associació de Veïns de Vilartagues, Tueda de Dalt i Poble nou organitza la segona edició del ‘Golden beer’, que tindrà lloc durant el cap de setmana del 20, 21 i 22 d’octubre al Guíxols Arena de Sant Feliu de Guíxols amb entrada lliure.

Diversos establiments oferiran servei de bar i restaurant, també hi haurà espectacles musicals, cervesa artesana i zona infantil.

L’obertura serà divendres 20 d’octubre a les 7 de la tarda. A les 8 del vespre es farà la inauguració amb el primer barril. Seguidament Percussió Ganxona seran els encarregats d’engegar la nit amb bon ritme amb la seva timbalada. A 2/4 de 10 de la nit serà el moment del concert d’Alma Brava i a les 11 de Dj Jesús Mucer. La Festa acabarà a les 2 de la matinada.

Ho explica Cristina Vidal, presidenta de l’Associació.

Dissabte 21 d’octubre obriran les portes a les 11 del matí i ja a les 12 del migdia actuaran Buena Onda Versions. A les 5 de la tarda podrem aprendre a ballar country amb una demostració de Country Dance, a les 6 de la tarda seguirà l’animació amb Salsa-Bachata a càrrec de Frank Acosta.

A 2/4 de 8 del vespre tindrem la demostració de ball de Mistreet Dance Urban. A les 10 de la nit serà el torn de Cacho a Cacho, un tribut a Estopa i de 12 a 2 de la matinada es posarà fi a la festa amb Dj Sergi B.

Diumenge 22 d’octubre el Golden Beer tornarà a obrir les portes a les 11 del matí. A la tarda, a partir de 2/4 de 6, Esquitx Lleure oferirà pel més petits un espectacle infantil.

Acabarà la jornada amb l’actuació de RyO’ S Sabrina Banfi a les 8 del vespre.

El més llegit

I després