I després

Procés selectiu per a la creació d’una borsa de treball per cobrir necessitats temporals de personal de la categoria de professor/a de l’Escola de Música

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols informa que obre un procés selectiu per mitjà de concurs oposició lliure amb la finalitat de crear una borsa de treball de la categoria de professors de l'Escola de Música municipal.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols informa que obre un procés selectiu per mitjà de concurs oposició lliure amb la finalitat de crear una borsa de treball de la categoria de professors de l’Escola de Música municipal. La borsa en qüestió servirà per a cobrir necessitats temporals de personal de la categoria laboral en qüestió que puguin sorgir durant el període dels següents dos anys.

Si hi esteu interessats/ades, podeu inscriure-us al procés de selecció dins del termini de temps que comença el 30 d’abril i finalitza el 27 de maig de 2021, ambdós dies inclosos. Ho podeu fer tant telemàticament, a través de la plataforma municipal ciutada.guixols.cat, com de manera presencial, dirigint-vos a les oficines de registre del consistori dins dels horaris corresponents.

Podeu accedir a l’oferta en qüestió, amb els detalls de la convocatòria, condicions, documentació requerida i molt més, fent clic aquí.

El més llegit

I després