I després

PROCÉS PARTICIPATIU DE GUÍXOLS DES DEL CARRER

Compartiu aquesta història

Guíxols des del carrer ha anunciat que posa en marxa un procés participatiu per presentar al·legacions a les Ordenances Fiscals atès que “les esmenes presentades al ple municipal d’octubre , amb un pes social important com ara la bonificació de l’Impost de Bens Immobles per aquells propietaris que decideixin cedir-los en lloguer social o bé l’augment de les bonificacions pels habitatges de protecció social, no van ser debatudes ni tingudes en compte. Jordi Lloveras, regidor de la formació, va argumentar que no compartia la visió del govern de centrar tota la preocupació social a una posterior voluntat d’incrementar la partida pressupostària destinada a les ajudes”.
Per aquest motiu l’equip de coordinació de Guíxols des del Carrer-E ha decidit que el seu grup municipal presenti al·legacions a les ordenances fiscals aprovades recentment pel ple, però a diferència del que és habitual en aquests casos, vol que les al·legacions les presentin els propis ciutadans i ciutadanes del municipi.
La intenció de la plataforma és que el text o textos de les al·legacions, “surtin del debat, la reflexió i la participació ciutadana”. Per impulsar aquest sistema la plataforma articularà trobades obertes amb veïns i veïnes de la ciutat. La primera d’elles es farà aquest dimarts dia 10 de novembre a les 7 de la tarda al local del grup al carrer Sant Ramón.
En aquestes trobades s’explicarà que són les ordenances fiscals, quines han estat les modificacions que hi ha inclòs el govern i, finalment, quines han estat les esmenes que, sobre el text de modificació de les ordenances, van ser rebutjades per l’equip de govern. A més, s’habilitarà la possibilitat de que les persones que ho vulguin puguin fer les seves aportacions a través de la pàgina web de Guíxols des del Carrer.

 

El més llegit

I després