PRIMERS SONDEJOS PER AL FUTUR APARCAMENT

Aquest dimarts 13 de febrer s’estan fent els primers sondejos (cates) a l’aparcament de la Corxera de Sant Feliu de Guíxols. Se’n faran 5, dels quals 4 són fins a 25 metres de profunditat i un de 18 metres. En principi són dues setmanes de feina.

Per tirar endavant l’Aparcament de La Corxera cal un estudi d’aquest tipus, per saber quin subsòl hi ha a l’àmbit de la Corxera i conèixer on hi pot haver presència de roca.

Recordem que El futur aparcament a la zona de la Corxera ha de tenir una capacitat d’aproximadament 600 places, en dues plantes soterrani, una planta baixa i terrat, amb la previsió de l’estructura necessària per aixecar -si cal, a futur- fins a dues plantes pis més. S’apunta a un pressupost màxim d’execució material d’obres de construcció d’uns 9 milions d’euros.

En l’anterior butlletí d’informació municipal s’informava que “l’empresa ha aportat ja la proposta d’implantació de l’aparcament, amb l’interès que sigui el màxim de curosa i coherent amb l’entorn més immediat, de gran importància a nivell local (Monestir, teatre municipal i equipaments esportius). Igualment, ha d’aportar un seguit de documentació tècnica on hi consti un calendari de realització de les obres, un càlcul més determinat i precís del cost final, descripcions gràfiques de la proposta i promoure un procés d’informació ciutadana que versarà sobre l’avantprojecte”.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació