I després

‘Primers premis Impuls a l’Emprenedoria’ organitzats per l’institut Sant Feliu de Guíxols

La sala Abat Panyelles del Monestir de Sant Feliu de Guíxols ha acollit aquest dijous, la celebració dels ‘primers premis Impuls a l'Emprenedoria’ organitzats per l'institut Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

La sala Abat Panyelles del Monestir de Sant Feliu de Guíxols ha acollit aquest dijous, la celebració dels ‘primers premis Impuls a l’Emprenedoria’ organitzats per l’institut Sant Feliu de Guíxols. Durant l’acte s’han lliurat els premis als guanyadors seleccionats entre els 39 projectes presentats a concurs. Els premis han consistit en un xec de 600 € a bescanviar en els comerços de Sant Feliu de Guíxols adherits a la iniciativa. S’han repartit un total de 8 premis, un per cadascun dels cicles formatius de l’institut, sis per alumnat i ex-alumnat de Grau Mitjà i dos per alumnat i ex-alumnat de Grau Superior. L’import dels premis ha estat possible gràcies a una subvenció rebuda del programa Next Generation de la Unió Europea i el Ministeri d’Educació i FP.

La convocatòria ha estat un èxit de participació i ha rebut el suport de representants de les institucions locals, empresarials i comercials de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Castell-Platja d’Aro.

El més llegit

I després