I després

Primeres jornades escolars gratuïtes per les escoles de primària a La Salada Pàdel & Tennis

El passat 5 i 6 d'abril es van celebrar a La Salada Pàdel & Tennis, les primeres jornades escolars gratuïtes per les escoles de primària del municipi.

Compartiu aquesta història

El passat 5 i 6 d’abril es van celebrar a La Salada Pàdel & Tennis, les primeres jornades escolars gratuïtes per les escoles de primària del municipi.
En total, 205 nens i nenes, de les escoles Baldiri, Estació, Gaziel, Ardenya i Cor de Maria van poder iniciar-se als tres esports de raqueta per excel·lència: el tennis, el pàdel i el bàdminton.


Aprofitant les possibilitats de la instal·lació, van dissenyar diferents activitats dels esports esmentats al llarg del matí, en els quals van poder testejar i divertir-se, sempre amb una raqueta a la mà.
Aquestes jornades estan emmarcades dins de les propostes acordades en el plec signat l’any passat, amb l’objectiu de promoure els esports de raqueta dins la població infantil del municipi.


D’altra banda, el proper 14 de maig, La Federació Catalana de Pàdel realitzarà una jornada formativa i de difusió del pàdel a La Salada, amb l’objectiu de promoure l’esport entre els/les més joves. Comptaran amb 4 tècnics de la federació que realitzarà 3 hores d’activitats.

El més llegit

I després