El passat diumenge, 6 d’octubre, es va celebrar a Sant Feliu el primer partit oficial de futbol femení, coincidint gairebé amb la celebració dels 100 anys d’història de la fundació d’un club de futbol a la Ciutat.
Fou, per tant, una data històrica per a l’esport local que marca un nou repte per als seus impulsors, l’Escola de Futbol Sant Feliu (EFSF), que possibilita que les noies puguin practicar i competir en un esport com és el futbol que fins fa pocs anys no contemplava la seva incorporació i que, si el volien practicar, ho havien de fer en clubs de fora de Sant Feliu.
L’aposta iniciada aquest estiu per l’EFSF pel futbol femení, en totes les seves edats, es va veure materialitzada en el partit que es va jugar diumenge al Camp Municipal de Vilartagues, a les 19:00 h., que serà l’horari habitual fixat aquesta temporada pels partits del Femení del Club.
El partit del Grup 7 de la Segona Divisió Femenina, va enfrontar l’EF Sant Feliu amb el Tordera CF  i va ser dominat durant els 90 minuts per les locals, especialment durant la primera meitat i que es va resoldre amb una victòria gràcies al gol de Susi (Susana Roselló) que va marcar de falta directe en el minut 42 de partit.
Les jugadores que van participar en aquest primer partit, sota les ordres de l’entrenador, Jordi Reyes, foren: Natàlia Santamaria, Raquel Rueda, Vanesa Santiago, Núria Ortiz, Andrea Segado, Sandra León, Susana Roselló, Halima Laasal, Imma Soler, Lorena Ruiz, Adtrid Deu, Laura Jofre, Ariadna Peinado, Raquel González, Judit Vergés, Sandra Guitart i Elisa Sanjuán.
La segona jornada les enfrontarà, el proper cap de setmana, amb l’Atlètic Banyoles en el seu primer desplaçament.

EFSF FACE