I després

Presenten poemari a la biblioteca

Compartiu aquesta història

David Casadellà, poeta empordanès i col·laborador del grup de poesia “El llop ferotge”, de Girona, presenta aquest dijous 7 de març, a les 20,30 h., a la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols el seu primer poemari, “Negre, sempre Negra”. Aquesta obra és el darrer udol dels llops ferotges, el número 11 de la col·lecció que editen els responsables d’aquest grup de valents, dedicats a la difusió poètica literària. Les destacables il·lustracions de portada i de l’interior del llibre han anat a càrrec de Glòria Clapés i Natàlia Villanueva, respectivament.
“El llop ferotge” és una revista, un segell editorial i també identifica un grup de persones que es dediquen incansablement a difondre la poesia a través de les seves accions, entre les quals s’hi compten les famoses Nits Poètiques que organitzen anualment i que reuneixen la plana major d’aquesta disciplina a nivell internacional.
La presentació anirà a càrrec del poeta guixolenc Carles Lapuente que acompanyarà l’autor, David Casadellà i l’editor d’El Llop Ferotge, Jorge Morales.

El més llegit

I després