Aquest divendres, a les 19:00 h. a la sala d’actes de la Biblioteca Octavi Viader i Margarit es presenta i projecta, a través de l’AFIC Guíxols (Associació Fotogràfica i Cinematogràfica), un nou documental d’Anna Vicens, en aquest cas dedicat a l’antic hospital de Sant Feliu de Guíxols.
El treball està farcit d’entrevistes a persones que aporten informació de diverses èpoques com ara Marc Auladell, arxiver que es remunta fins als temps del Sant Feliu emmurallat o bé l’antic arxiver; Àngel Jiménez, que parla de la seva funció en temps de la Guerra Civil;  Carmela Palahí, veina de l’hospital;  Rosa Serra, pacient durant la postguerra que va patir la mort de la mare per tuberculosi en aquest centre; Jordi Ros, que fou director de l’hospital en el període 80-88; Antoni Juanals, alcalde que va coincidir amb la reforma sanitària i el doctor Francesc Planellas, que va començar a exercir en el servei d’urgències d’aquest edifici.
La veu en off va a càrrec d’Anna Ferrer Albertí i durant l’acte hi intervindran l’ historiador, Àngel Jiménez i Joan Vicens com a presentador i membre de l’AFIC.
Aquest és el setè treball de l’Anna Vicens que ja fa més d’un any que havia començat a elaborar-lo però el va aturar per donar prioritat a un d’anterior dedicat a l’EMAD Sant Feliu que, un cop enllestit, va tornar a re emprendre les entrevistes i el muntatge.
La resta són: el dedicat a l’oncle Miquel, un dedicat a Les Carmelites, l’àlbum de fotografies de Lluís Palahí, el dedicat a Narcís Masferrer i el teatre a més del dels Ganxons a Corea.