PRESENTEN 3 VEHICLES ELÈCTRICS

Dimarts e va presentar al pati de l’edifici de Les Vetlladores, de Sant Feliu de Guíxols, una petita flota de vehicles elèctrics destinats a la mobilitat dels tècnics de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament que tenen la seu en aquestes dependències.
Es tracta de dues bicicletes i una moto que, segons el regidor de medi ambient i vialitat, Joaquim Clarà, els permetrà desplaçar-se pel municipi per fer inspeccions i atendre demandes ciutadanes sense la necessitat d’utilitzar els seus propis vehicles. Clarà va declarar que el municipi és gran i tant l’orografia com la llunyania d’algunes urbanitzacions demandaven aquest tipus de transport que, a més, no perjudica el medi ambient.
També afegia que el consistori obre aquesta nova línia que considera adient i necessària fent un esforç d’inversió tot i que el cost total dels tres vehicles no arriba als 4.000 euros en total.
Quant a les prestacions, el propietari de l’empresa local Cop de Gas, Alfred Bosch, comentava a la nostra emissora que les màquines estan perfectament homologades. Les dues bicicletes provenen de València i la moto és holandesa i l’importador de Lloret de Mar. Bosch afirmava que d’aquesta gamma alta són les més econòmiques (les bicicletes, uns 1.000 euros/unitat) i que tenen una autonomia d’uns 60 quilòmetres que es poden ampliar fins a 100 si es fa una acció combinada entre pedals i bateria i, quant a la moto, pot tenir una autonomia d’uns 40 quilòmetres.

BICIS FALDILLA

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació