I després

PRESENTEN 3 VEHICLES ELÈCTRICS

Compartiu aquesta història

Dimarts e va presentar al pati de l’edifici de Les Vetlladores, de Sant Feliu de Guíxols, una petita flota de vehicles elèctrics destinats a la mobilitat dels tècnics de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament que tenen la seu en aquestes dependències.
Es tracta de dues bicicletes i una moto que, segons el regidor de medi ambient i vialitat, Joaquim Clarà, els permetrà desplaçar-se pel municipi per fer inspeccions i atendre demandes ciutadanes sense la necessitat d’utilitzar els seus propis vehicles. Clarà va declarar que el municipi és gran i tant l’orografia com la llunyania d’algunes urbanitzacions demandaven aquest tipus de transport que, a més, no perjudica el medi ambient.
També afegia que el consistori obre aquesta nova línia que considera adient i necessària fent un esforç d’inversió tot i que el cost total dels tres vehicles no arriba als 4.000 euros en total.
Quant a les prestacions, el propietari de l’empresa local Cop de Gas, Alfred Bosch, comentava a la nostra emissora que les màquines estan perfectament homologades. Les dues bicicletes provenen de València i la moto és holandesa i l’importador de Lloret de Mar. Bosch afirmava que d’aquesta gamma alta són les més econòmiques (les bicicletes, uns 1.000 euros/unitat) i que tenen una autonomia d’uns 60 quilòmetres que es poden ampliar fins a 100 si es fa una acció combinada entre pedals i bateria i, quant a la moto, pot tenir una autonomia d’uns 40 quilòmetres.

BICIS FALDILLA

El més llegit

I després