I després

PRESENTATS DOS DELS PROJECTES DINS DEL PROGRAMA ELECTORAL DE JUNTS PER CATALUNYA SANT FELIU DE GUÍXOLS

Compartiu aquesta història

Durant els últims mesos, la secció local de Junts per Catalunya s’ha organitzat en sectorials temàtiques, que estan conformades per experts en diversos àmbits, per a definir els punts clau del seu projecte electoral.

Les sectorials de Territori i Comerç, liderades per Toni Carrion i David Novi —que ocuparan el segon lloc i una de les primeres posicions de la llista, respectivament—, han estat treballant en un seguit de projectes.

Una de les iniciatives és la rehabilitació de la façana marítima “tot preservant els elements patrimonials que fan singular la nostra ciutat”, a la vegada que s’aposta per “donar prioritat als vianants”, fent una ampliació del passeig de primera línia de mar.

El segon projecte és impulsar dos aparcaments a les entrades del centre de la ciutat. Un a la zona de La Corxera “per tal que sigui un punt des del qual s’iniciï un passeig agradable cap al centre comercial” i l’altre, soterrat, al passeig dels Guíxols, amb l’objectiu d’eliminar els vehicles en superfície del Passeig del Mar, així com oferir una zona d’aparcament oberta al mar.

El més llegit

I després