I després

Presentació virtual del llibre “Paraula de Jueu” de Martí Gironell

La Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols anuncia que la presentació del llibre de Martí Gironell “Paraula de jueu” serà en format virtual i tindrà lloc aquest dissabte 30 de gener a partir de les 7 de la tarda.

Compartiu aquesta història

La Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols anuncia que la presentació del llibre de Martí GironellParaula de jueu” serà en format virtual i tindrà lloc aquest dissabte 30 de gener a partir de les 7 de la tarda.

L’acte estarà presentat per Pilar Giró i es podrà seguir a través del Facebook de la Casa Irla en aquest enllaç: https://www.facebook.com/casairla

El llibre explica una aventura medieval i vital que protagonitzen en Kim i l’Ester, una noia cristiana que treballa entre l’Hospital de l’Almoina de Barcelona i el call jueu. A través d’ells es pot veure com jueus i cristians viuen la seva complexa realitat. El poder de les paraules, la força de les conviccions, l’amor i el respecte, són els ingredients bàsics per aixecar un pont d’entesa entre les dues religions.

Després de l’èxit d’”El pont dels jueus”, una de les novel·les històriques més venudes en català dels darrers anys amb 100.000 lectors, arriba aquesta obra, que n’és la seva continuació.

El més llegit

I després