I després

PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATA D’ESQUERRA REPUBLICANA GUÍXOLS PER A LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS

Compartiu aquesta història

Esquerra Republicana Guíxols presentava el passat 15 de març la candidata Sílvia Romero per a les properes Eleccions Municipals a Sant Feliu de Guíxols. Ens ho expliquen en aquesta nota de premsa.

“Perquè sentim la ciutat i el projecte, sortim a guanyar”

Arrenca la cursa per a l’alcaldia ganxona amb la posada en escena de la candidata republicana Sílvia Romero.

El passat divendres 15 de març, i davant d’una Casa Irla plena de gom a gom amb més de cent persones, va ser presentada com a candidata a l’alcaldia per a Esquerra Republicana Guíxols la Sílvia Romero. En l’acte de presentació participaren també el President del Grup Republicà al Parlament de Catalunya, Sergi Sabrià, la Portaveu del grup parlamentari Anna Caula, i el militant més antic de Sant Feliu de Guíxols, en Joan Casamitjana.

Casamitjana repassà la trajectòria vital del partit a Sant Feliu de Guíxols, recordant que també han hagut de patir la repressió, com fou el cas de l’afusellament de Francesc Campà, últim alcalde republicà, l’any 1939. També posà l’accent en el fet que, malgrat les dificultats, “la gent d’Esquerra sempre hem sigut, sempre som, i sempre serem al costat de la gent”.

Caula i Sabrià, ressaltaren els valors republicans, aquells que serveixen per a teixir complicitats amb la ciutadania perquè fan que es percebi el partit com a una eina útil. Emplaçant als presents a no defallir, perquè “el procés de construcció republicana avança imparablement”. Sabrià també destacà que el que diferencia la candidatura d’Esquerra Republicana Guíxols, a part de la gran qualitat de la llista, és la garantia de representar aquests valors al govern de la ciutat; mentre que Caula instà a la ciutadania ganxona a trencar el “sostre de vidre” i propiciar a les urnes que “tinguem la primera alcaldessa republicana de la història de Sant Feliu de Guíxols”.

Per la seva banda, Sílvia Romero, va voler iniciar la seva intervenció fent un repàs i agraint la “gran tasca realitzada pels companys i companya” que han representat el partit aquests últims quatre anys. Dels quals ha emfatitzat que han sigut “palanca de canvi” per a la ciutat després de força anys on Sant Feliu havia estat sense rumb. Posant en valor que gran part de les propostes que ERC portava al seu programa electoral acabaren formant part del cartipàs de l’acció de govern i, finalment, en projectes que han vist la llum.

Tanmateix apel·là també a la responsabilitat del partit davant moments crítics de la ciutat, com fou el mes d’octubre de l’any 2017. Garantint l’exercici dels drets democràtics per tota la ciutadania “independentment de quina fos la seva ideologia”.

Essent, segons Sílvia Romero, “aquest pòsit de la feina ben feta la llavor per a la nostra futura acció dins l’Ajuntament”, demanant així la confiança a la ciutadania per un projecte “valent” on el focus estarà posat en el diàleg, la cultura, les intel·ligències col·lectives, el bon govern, i sobretot les persones, “com a un dels principals actius que té la ciutat”.

El més llegit

I després