I després

Premiada la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de SFG

Compartiu aquesta història

La “XIII Campaña de animación a la lectura María Moliner 2010” ha premiat la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols. L’objectiu és donar suport a aquelles biblioteques de municipis de menys de 50.000 habitants que portin a terme un projecte únic que inclogui les accions d’animació a la lectura, l’eficiència i tasca bibliotecària, la integració social en la seva comunitat, així com l’ús de les noves tecnologies.
La Biblioteca ha presentat el seu “Pla integral de promoció de la lectura”, que inclou de manera destacada el Servei de Préstec a domicili per a persones grans o amb mobilitat reduïda (co-gestionat amb la Creu Roja local) i la Biblioteca d’estiu: jocs i activitats al voltant de la lectura per al Casal d’estiu Municipal; sense oblidar les activitats regulars dels Clubs de lectura, Hora del conte, exposicions, presentacions de llibres, etc.
La Biblioteca rebrà en concepte de premi un lot de 200 llibres. El María Moliner està impulsat pel Ministerio de Cultura, en col·laboració amb la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP) i la Fundación Coca-Cola Juan Manuel Sáinz de Vicuña.
I fins al 31 de gener de 2011, al vestíbul de la Biblioteca, es podrà visitar “100 anys d’en Massagran”, una exposició de petit format per a tots els públics que té per tema la literatura infantil i juvenil catalana a partir de la novel·la de Josep Maria Folch i Torres, les Aventures extraordinàries d’en Massagran publicada el 1910.
L’exposició és una iniciativa de la Fundació Folch i Torres que compta amb el patrocini de la Institució de les Lletres Catalanes i l’Obra Social de Caixa Sabadell, amb la col·laboració del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya. “100 anys d’en Massagran” és una nova proposta de promoció de la lectura impulsada per la Subdirecció General de Biblioteques que està recorrent diverses biblioteques públiques de Catalunya.

El més llegit

I després