I després

Premi Compromís a la Fundació Vimar

Compartiu aquesta història

El passat dissabte 26 d’abril la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) del Baix Empordà va fer entrega del premi Compromís a la Fundació Vimar. Aquest premi és una iniciativa per distingir personalitats o entitats que hagin fet aportacions per al dia a dia o el desenvolupament del país en l’àmbit local i comarcal.
Recordem que al carrer Còrdova de Sant Feliu aquesta fundació compta amb la residencia Robert Pallí.
Enguany el col·lectiu del Baix Empordà de la JNC va lliurar el guardó al president de la Fundació Vimar, Claudi Mató. D’aquesta manera, es vol posar en valor “la feina de l’entitat arreu de la comarca, per tal d’ajudar als discapacitats a tenir dret a l’habitatge, a entrar al món laboral i a gaudir del lleure”, tal i com va remarcar el cap comarcal de la JNC a la comarca, Adrià Tauler. Al lliurament del premi Compromís hi van assistir l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó, el president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, Joan Puig, i el president del Rotary Club Costa Brava Centre, Pere Servià, entre d’altres personalitats.
D’altra banda, abans de l’acte va tenir lloc una xerrada al mateix hotel a càrrec del Cercle Català de Negocis (CCN), amb el títol “La viabilitat de Catalunya com Estat Propi dins la Unió Europea”.

El més llegit

I després