I després

PREINSCRIPCIONS PEL CARNAVAL DE SFG 2018

Compartiu aquesta història

Per participar a la rues del Carnaval 2018, que es celebraran el divendres 9 i el diumenge 11 de febrer de 2018, cal omplir el formulari que trobareu al web municipal www.guixols.cat i a la pàgina de Facebook del Carnaval de Sant Feliu de Guíxols. Només tindran validesa les preinscripcions fetes a través d’aquest mitjà. Hauran de fer la preinscripció totes les colles interessades en participar. El termini de preinscripció serà del dimarts 16 de gener a partir de les 10 h. al dijous 18 de gener a les 12 h.

El llistat de colles admeses en la Rua es publicarà el divendres 19 de gener de 2018 a les 12 h. al web municipal www.guixols.cat i a la pàgina de Facebook del Carnaval de Sant Feliu de Guíxols.

Per participar en la Rua del Divendres s’admetran 60 colles i 3 colles representants dels Carnestoltes de Santa Cristina d’Aro, Castell-Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols. Per participar a la Rua del Diumenge s’acceptaran totes les colles que ho sol•licitin.
Les colles membres de l’Associació de Colles de Carnaval Ganxones, de l’Associació de Colles de Carnaval de Santa Cristina d’Aro i de la Federació de Colles de Carnaval de Castell – Platja d’Aro tenen garantida la plaça. Per formalitzar la preinscripció, aquestes associacions hauran de presentar un llistat amb les colles. En aquest llistat hauran de fer constar la categoria de participació de cadascuna de les colles (CARNESTOLTES, COMPARSA, CARROSSA PETITA, CARROSSA GRAN o CARROSSA D’ANIMACIÓ)

En cas que les preinscripcions rebudes superin el número màxim de participants es farà una selecció amb els següents criteris:
– Projecte presentat (MOLT IMPORTANT)
– Antiguitat a la Rua del Divendres.

El més llegit

I després