I després

Preinscripcions i Novetats de l’Escola Oficial d’Idiomes de Sant Feliu de Guíxols

Per accedir als ensenyaments d'idiomes cal tenir 16 anys complerts l'any que es comencen els estudis. També hi poden accedir els més grans de 14 anys per seguir els ensenyaments d'un idioma diferent del cursat en l'ESO

Compartiu aquesta història

L’Escola Oficial d’Idiomes de Sant Feliu de Guíxols encara el curs 2023/2024 amb la mirada posada en les preinscripcions que seran de manera telemàtica i que comencen el 4 de setembre a les 9 del matí i que s’allargaran fins el dia 13 del mateix mes a les 2 de la tarda.

Si teniu coneixements d’alemany, d’anglès o de francès però no sabeu a quin nivell heu de prescriure-us, podeu fer un test de nivell en línia, preguntes d’opció múltiple de dificultat progressiva, còmodament des de casa. En acabar-lo podreu finalitzar la preinscripció al nivell assignat.

Les preinscripcions, es podran fer de tres maneres diferents i inclouen un test de nivell, perquè cada alumne sàpiga quin coneixement té de l’idioma i així poder-se orientar a l’hora de triar on apuntar-se. Així ens ho explica el director del centre, David Avellaneda.

Des del centre, també tenen la intenció de potenciar diversos aspectes durant els propers 4 anys, entre elles promoure diverses activitats de caire cultural o col·laboracions amb altres EOIs.

Tot i que les preinscripcions es fan telemàticament, qui tingui problemes per fer-les per aquest sistema, tindrà l’opció de fer-ho presencialment al mateix centre.

Entre els idiomes que s’ofereixen al centre de Sant Feliu s’inclouen:

Alemany A1 (1r) i A2 (2n)
Anglès d’A1 (1r) a C1 (6è)
Francès d’A1 (1r) a B2.2 (5è)

També es poden fer certificacions oficials d’A2, B1, B2 i C1 en règim oficial i lliure, segons idioma.
O Cursos de tardes de 130 hores en franges horàries de 16:00h a 18:15h o bé de 18:30h a 20:45h.
Es porten a terme dos dies alterns de classe a la setmana des de finals de setembre a maig.
Cursos semipresencials de B2.1 i B2.2 d’anglès de 65 hores presencials i la resta treball asincrònic en línia. Un dia de classe setmanal.

El director del centre ens explica quins son els requisits per poder estudiar a l’EOI.

A més hi ha possibilitat de descomptes acumulatius, bonificacions o exempcions, segons normativa i convocatòria anual d’ajuts per a la compra de material i de borses per fer estades lingüístiques a l’estranger.

Més informació i enllaç per fer la inscripció a: www.eoiguixols.cat
Carrer Canigó, 41 I 972 82 16 46 I eoiguixols@xtec.cat

El més llegit

I després