Bona Nit / Bon dia a tothom,
Per aquells que encara no em coneixeu, em dic Xamborgues, el rei de la festa i la gresca d’aquest 2014 – 1. Aquest any als Festuks ens ha tocat la tasca mes important, ser la representació del carnaval ganxó i per això amb moltes ganes, ens hi hem posat de valent, no voldreu que el carnaval s’acabi mai. Anuncien dies de fred, però no patiu, perquè farem que sigui molt calent, tremolarem, si! però no de fred….sinó per la festa que us portem!
I que voleu que us digui que no sapigueu ja…com que aquest és l’any de les retallades, jo també començaré a retallar, per això aquest pregó ja s’ha acabat, Bon Carnaval!!! Jajajaaja
No home no, no podem marxar sense abans, fer una repassada aquest govern tan “ esplèndid” que tenim…però no patiu perquè tampoc m’hi estaré gaire, que les coses bones s’expliquen soles….
En primer lloc, volem donar les gràcies perquè tenim el privilegi de ser la ciutat més ben equipada en personal…i es que… quantes poblacions tenen el plaer de estar tan ben governades com nosaltres? amb 2 alcaldes, 2 inspectors de policia, 3 arquitectes i…..quin goig! Segur que som l’enveja de la comarca….tant… que fins i tot els fantasmes ens venen a visitar…però que no us facin por, no patiu, els d’en Rajoy els tenen controlats, com que són de la mateixa espècie, es senten com a casa.
I que en dieu de la nova platja que tenim? N’hi ha que tenen idees de bombers…i d’altres que es dediquen a prohibir l’entrada aquells cotxes amb llums de colors i senyores simpàtiques, que fumen i et parlen de tu.
Si no sabeu quin cotxe comprar, demaneu als nostres policies, diuen que els Dacia costen poc i no fallen mai. I parlant de noves tecnologies, d’una banda n’hi ha que dominen les cameres de gravar, tant, que organitzen un gran hermano sense que els concursants sàpiguen que estan participant, tot un èxit d’audiència.  D’altre banda, els que tenen domini de les xarxes socials, quin feedback entre polítics i ciutadans, quin luxe, això si que es un tu a tu. I ara que parlo de luxes, feu corre la veu, si, aviseu als turistes, per fi tindrem un hotel com mana a Sant Feliu, Albons pregunteu als russos com ho han fet ,sembla que ells tenen traça per aquestes coses, perquè al pas que anem, ens quedarem mirant un any més, com els guiris passen de llarg.
I PER ACABAR…FARÉ HONOR D’AQUEST NOMENAMENT:
– ORDENO LA PARTICIPACIÓ DE TOTS ELS HABITANTS DEL POBLE GANXÓ, HOMES I DONES, PETITS I GRANS: DE QUALSEVOL CONDICIÓ SOCIAL, RELIGIOSA, CULTURAL O COLOR.
– GUARDEU EN UN CALAIX ALS POLÍTICS I TOTES LES PREOCUPACIONS
– SORTIU AL CARRER AMB LES MILLORS DISFRESSES (MÀSCARES, PLOMES I LLUENTORS), EMPLENEU EL CARRER DE MÚSICA, ALEGRIA I SOROLL. QUE LA GENT QUE ENS VISITA VEGIN QUE COLLONUTS SOM ELS GANXONS!!
– QUE NO PARI EL PORRÓ, LA TRUITA DE BOTIFARRA I LA COCA DE LLARDONS
– TENIU LLIBERTAT PER SER QUI VULGUEU SER: SPIDERMAN, BLANCANEUS O PETER PAN… OBAMA, ANGELA MERKEL O ARTUR MAS
– ORDENO QUE SIGUEU FELIÇOS I DISFRUTEU DEL NOSTRE CARNAVAL GANXÓ!!!
JO, EL VOSTRE REI “XAMBORGUES”, AIXÍ US HO ORDENO!!!
VISCA EL CARNAVAL, LA FESTA ON TOT S’HI VAL!!