I després

Posposat l’inici de la VI Guíxols Cup de vela per les mesures anti-Covid

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols ha comunicat que ajorna l'arrancada de la VI edició de la ja consolidada Guíxols Cup de vela. La competició havia de començar a la població guixolenca el cap de setmana del 16 i 17 de gener de 2021, però l'entitat organitzadora de l'esdeveniment esportiu ha informat que, amb l’enduriment de les mesures anti-Covid per part del govern de la Generalitat de Catalunya, s'ha vist obligada a endarrerir les dates al calendari.

Compartiu aquesta història

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols ha comunicat que ajorna l’arrancada de la VI edició de la ja consolidada Guíxols Cup de vela. La competició havia de començar a la població guixolenca el cap de setmana del 16 i 17 de gener de 2021, però l’entitat organitzadora de l’esdeveniment esportiu ha informat que, amb l’enduriment de les mesures anti-Covid per part del govern de la Generalitat de Catalunya, s’ha vist obligada a endarrerir les dates al calendari.

Amb tot, el Club Nàutic ja ha trobat un cap de setmana alternatiu per a donar-ne el tret de sortida. Els dies 27 i 28 de març de 2021, si el context sanitari i de restriccions del país ho permet, les categories Europe i 420 disputaran les seves respectives regates. Pel que fa a la resta de classes, International Laser Class Association i Optimist, els organitzadors han assegurat que properament comunicaran les dates seleccionades per a celebrar-ne les proves.

Recordem que la Guíxols Cup és una competició que porta aplegant aquests últims anys centenars de regatistes d’arreu del món, de palès nivell en aquesta disciplina esportiva. L’última edició, el passat 2020, va congregar a la ciutat més de 220 participants.

Podeu ampliar-ne la informació accedint al comunicat oficial emès pel Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols i publicat a la seva pàgina web.

El més llegit

I després