I després

Platja d’Aro canvia aquesta tardor el servei de manteniment de les voreres

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha anunciat que canviarà el procediment administratiu per al servei de manteniment de les voreres del municipi després que s’esgotés el contracte de l’empresa que s’encarregava del manteniment i que facturava uns 20.000 euros mensuals al consistori empordanès.
Segons va explicar el regidor de Mobilitat i Serveis municipals, Josep Maria Bas l”empresa havia accedit al contracte a través d’un concurs, ja que “oferia el millor preu i, per tant, es va considerar que era el millor per al municipi”,
El nou procediment, que segons el representant municipal es posarà en marxa durant la tardor, consistirà en dividir el municipi empordanès en tres sectors.
El primer sector va del marge esquerre de l’avinguda Castell d’Aro fins a s’Agaró i el segon, des del marge dret de la mateixa avinguda fins al límit amb Calonge. El tercer inclou els nuclis de Castell d’Aro i s’Agaró.
De cada un d’aquests sectors se n’encarregarà una empresa diferent, ja que, segons l’Ajuntament, “aquesta fórmula donarà més agilitat a l’hora de reparar els desperfectes”.
Josep Maria Bas va explicar que “es vol donar resposta a les característiques del municipi, que en estar dividit en tres nuclis diferents, presenta més dificultats que d’altres localitats”.
Segons el regidor de Mobilitat, els problemes associats al paviment urbà representen una de les queixes més habituals dels ciutadans a l’hora de dirigir-se a l’Ajuntament, juntament amb la manca de neteja i la proliferació d’aus -sobretot gavines- als àtics d’alguns edificis.
En alguns casos, va explicar Bas, l’Ajuntament ha rebut denúncies per responsabilitat patrimonial.
Així, els ciutadans que durant els mesos d’estiu han denunciat a l’Ajuntament els desperfectes de les voreres, han rebut una carta del consistori.
A més d’anunciar que la seva sol·licitud queda registrada, el text que envia l’Ajuntament explica els canvis que hi haurà al procediment durant els propers mesos d’octubre i novembre. (DDG).

El més llegit

I després