I després

Pitt Marvel la nova banda guixolenca de punk-rock convida a Pamxuculata

Compartiu aquesta història

Sant Feliu continua essent un viver de joves músics i, per extensió, de noves bandes amb bons fonaments, que treballen i enregistren les seves composicions vivint el que és l’essència del rock & roll (com a filosofia) i de tots els estils que han anat derivant fins els nostres dies.

Avui presentem Pitt Marvel, una banda formada per Gerard Pons (baix i veu principal), Jordi Bussot (guitarra), Victor Garcia (guitarra), i Johnny Clara (bateria).

Són joves però ja tenen experiència en altres grups com ara: The Unfinished Sympathy, Ghouls ‘n’ Ghosts (Victor), De Un Mundo Aparte (Jordi), Seven Times (Gerard), Aside From Me i Johnny Clara & the Hound Dogs (Johnny).

El grup, que es va formar el gener de 2010, ja ha tret un disc que, amb el títol genèric de “Pamxuculata” mostra un treball que s’iniciava amb la fundació de la banda i que s’acabava d’escriure el juny de l’any passat.

I, com no, es va enregistrar en els estudis Ultramarinos Costa Brava (de Santi i Víctor Garcia) a Sant Feliu. l’estiu passat immortalitzant tretze temes de punk-rock vitalista fresc i jove cantat en català on les lletres contenen vivències pròpies i altres fantasies embolcallades en melodies que adquireixen el protagonisme principal a partir de la construcció de ritmes enèrgics i contundents.

L’amor (“Un dia més”, “Maria”), la infantesa (“Pamxuculata”), la crítica social (“Putes, penjats i sense sostre” i “Resignat”) o bé les històries de zombis (“Zombis”) en són alguns exemples contemplats sempre des d’un punt de vista divertit no exempt de la ironia ganxona.

Tots els components de la banda participen de les composicions de la lletra i de la música, la qual cosa provoca la implicació i la motivació tant en la creació com en la interpretació.

Pertanyen l’ACME (Associació Cultural de Músics de l’Escorxador), tot i que també han col·laborat amb altres associacions ganxones com l’Atzavara Club o les Jerc-Guíxols.

Tot seguit us oferim un tastet del disc així com les adreces de contacte a través de les quals podeu obtenir més informació, escoltar l’àlbum sencer per tal de disposar de bona música energètica (com el pa amb xocolata) d’aquesta formació guixolenca.

Pitt Marvel -entrevista a Ràdio Sant Feliu:

[audio:http://www.rsf.fm/audio/pitt_marvel_entrevista.mp3]

Pitt Marvel – Pamxuculata:

[audio:http://www.rsf.fm/audio/pitt_marvel – Pamxuculata.mp3]
MySpace: www.myspace.com/pittmarvel
Facebook: www.facebook.com/pittmarvel
Twitter: www.twitter.com/PittMarvel
Escoltar el disc sencer: http://pittmarvel.bandcamp.com/

El més llegit

I després