PÍNDOLES DE TEATRE FORA DEL TEATRE

Aquest dissabte 6 de maig, dins dels certàmens Guíxols Escena i Guíxols Flors, es farà una trobada a les 21:00 h a la porta del Teatre-Auditori Narcís Masferrer per poder assistir a les representacions programades de Píndoles de Teatre, una experiència teatral única i innovadora formada per un conjunt de tres microobres de 15 minuts cada una que es representen simultàniament en espais diferents. Es poden veure en racons d’un edifici o en diferents emplaçaments d’un parc o d’una plaça, qualsevol espai no convencional (teatralment parlant) és ideal. És una proposta professional que permet gaudir de diferents obres, autors i gèneres en poc més d’una hora, a través d’un circuït teatral on el públic, dividit en petits grups conduïts per guies, va canviant d’escenari per veure cadascuna de les micropeces.

Les obres que es representen a Sant Feliu son:

A LES FOSQUES
SINOPSI:
Eva, una psiquiatra casada amb un polític, va a passar el cap de setmana a una solitària masia d’alta muntanya. La masia és a les fosques per una averia. Eva rep una trucada amenaçadora… Una situació clàssica “dona tancada en una casa a les fosques assetjada per un psicòpata”, amb una diferència, que en aquests cas, els espectadors estan tancats a la mateixa habitació. I l’assassí seu entre ells.
TEASER: https://vimeo.com/129099827
Fitxa artística:
Autor: Octavi Egea.
Dirigida per Àngel Amazares
Interpretada per Àngel Amazares, Santi Monreal, Josep Antoni Lej i Ariadna Suñé.

NOTÍCIES DEL FUTUR
SINOPSI:
La neboda del futur ve a fer una visita al seu oncle i li explica totes les coses horribles que passaran si no segueix les seves instruccions. Té poc temps. Només hi ha una persona culpable del destí fatal i ha de sacrificar-la.
VÍDEO: https://vimeo.com/165476880
Fitxa artística:
TIET: Ivan Padilla
NEBODA: Lara Díez
Dramatúrgia i direcció: Lara Díez
Producció de l’espectacle: La Volcànica.
Gènere: Comèdia inquietant.
Slogan: Facis el que facis, sempre prendràs la decisió equivocada.

R.I.P. (Rest In Pis)
SINOPSI:
¿Quants cops hem llegit les portes i parets dels lavabos per passar l’estona? ¿Quantes relacions hauran començat o hauran acabat dins d’un lavabo?
¿Quants cops ens hem hagut d’aguantar la pixera per no enfrontar-nos a un WC infecte?
La Laia i l’Agnès es troben enmig del no res, en un lavabo cutre de benzinera, disposades a encarar un viatge que significarà un punt i apart a les seves vides. Però abans de continuar amb el seu viatge, entre cançons de Los Amaya i penya-segats irlandesos, posaran a prova la seva amistat. I les seves bufetes.
Fitxa Artística:
Autora: Sílvia Navarro
Direcció: Sílvia Navarro
Interpretació: Ariadna Fígols i Núria Rocamora

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació