I després

Pere Albó es mostra orgullós del Pla de Barris però creu que no s’ha aprofitat el temps

Compartiu aquesta història

Pere Albó (PSC) ha declarat que el Pla de Barris del Puig-Eixample de Llevant de Sant Feliu necessita amb urgència agafar velocitat de creuer, no perdre l’horitzó on s’ha d’arribar i reforçar les complicitats amb els veïns. Els socialistes consideren que en aquest darrer tram de la legislatura s’ha produït una frenada en la dinàmica dels grans projectes però es mostren “orgullosos d’haver ajudat a aconseguir el Pla de Barris, però el nostre compromís va molt més enllà: arriba fins a fer del Pla una realitat”.
Asseguren que “ha passat un any (un 25% del termini) i unes quantes coses han canviat, i no gaires per a bé. Queda un any menys de Pla i ens recorre la sensació que no s’ha aprofitat del tot el temps, que el veïnat no se sent prou implicat, que importants projectes han estat deu mesos sense moure’s i que n’és un exemple en la plaça del Puig, quan hi havia el planejament gairebé a punt per ser aprovat i els diners necessaris previstos en el pressupost”.
La setmana passada es va aprovar, per unanimitat, l’aprovació definitiva per tirar endavant aquesta plaça, un any després que Pere Albó, alcalde del moment, i el, aleshores conseller Joaquim Nadal, signessin el conveni oficial de posada en marxa del Pla de Barris.
Albó considera que “Amb aquell acte es tancava un període i, a la vegada, se n’obria un de nou. El que es tancava era el de la feina i la il·lusió de veïns, tècnics i polítics per aconseguir un projecte ben merescut: la reforma d’un barri que feia dècades que esperava que fos protagonista en positiu de la ciutat. El període que s’obria era el de materialitzar aquesta il·lusió en forma de projectes socials, econòmics i infrastructurals pels següents quatre anys i per valor de gairebé sis milions d’euros”.

El més llegit

I després