I després

Pere Albó compareix amb els dirigents del Partit dels Socialistes

Compartiu aquesta història

El vicealcalde de Sant Feliu, Pere Albó (PSC), com a representant socialista de les diputacions catalanes, va fer costat, entre altres al secretari de Política Municipal i membre de l’executiva del PSC, Manuel Bustos, en la compareixença en la qual el partit feia una declaració pública de rebuig frontal dels socialistes catalans a la postura expressada pel president espanyol, Mariano Rajoy, al Congrés sobre el pacte fiscal.

El secretari de Política Municipal va considerar que Rajoy “s’equivoca”. “No és moment de tancar portes, sinó obrir-les per trobar-nos”, va dir, i va afegir, que “si Rajoy les tanca, donarà justificació als que volen tancar la porta de Catalunya”, en al·lusió als motius que pot donar als independentistes per demanar la secessió.

Per Bustos, els socialistes no se senten “identificats” amb un president espanyol que mostra aquesta postura. “No la compartim”, va concloure, i va recordar el suport del PSC en la negociació del pacte fiscal.

A la reunió, a la qual també hi van assistir Miquel Aguilà, Rafael Roig i Josep Masdeu, a més del representant guixolenc Pere Albó, el PSC es va mostrar molest perquè Mas i les Diputacions hagin “oblidat “ pactar el conveni amb l’oposició.

 

El més llegit

I després