I després

Perd 80 kg de pes en dos anys

Compartiu aquesta història

El passat dissabte a la Casa Irla es va organitzar una festa sorpresa en reconeixement a l’esforç i la força de voluntat del guixolenc Alfred Astor que, després d’arribar a pesar 172 kg, sense cap mena d’artifici va decidir fer una dieta basada en fruita, verdura i exercici físic que, en dos anys li ha permès baixar en 80 kg el seu pes.
Un bon dia l’Alfred, de motu propi, va abandonar la vida sedentària i els àpats abundosos per passar a una dieta sense greixos i va aconseguir el seu objectiu, la qual cosa fou celebrada amb un dinar-sorpresa per reconèixer la seva perseverança on fins i tot el vicealcalde, Pere Albó, va felicitar al ganxó de 53 anys.
La seva amiga, Mª Dolors Mauri, ja fa setmanes que advertia als mitjans de comunicació d’aquesta celebració i diaris, televisions i altres mitjans han anat publicant i donant compte d’aquesta mena de gesta voluntària d’una persona que va dir prou en un moment donat sense cap mena de suggeriment mèdic o bé motiu fora del seu propòsit personal.
Astor reconeix que ha hagut de passar gana i d’esforçar-se per aconseguir perdre 80 kg i que allà on abans es menjava tres plats d’arròs, ara la seva mesura és un plat de postres i abandonar la taula ràpidament per no haver de picar res més.
Fins i tot ha assistir al programa que Josep Cuní , a 8TV, on se li ha fet una entrevista acompanyat de Mª Dolors Mauri que a la qual podeu accedir a través del següent enllaç:

http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1588814393001?bckey=AQ~~%2CAABchwM4pE~%2CLvFrPHYJm51zNcbnHsHYiIgzUdGNI1uh&bctid=2114349874001

 

El més llegit

I després