I després

Percussió Ganxona celebra el seu 12è Aniversari

Compartiu aquesta història

Amb moltes ganes de créixer fan una crida per sumar nous membres

 

Percussió Ganxona celebren el proper 15 d’octubre els seus 12 anys. El grup de batucada de Sant Feliu de Guíxols es troba en un moment amb moltes ganes de créixer en tots els sentits. No volen deixar de tocar i ballar a ritme de samba per tota la Costa Brava.

L’Associació va néixer de la mà de Marc Massallé, l’any 2010 a la nostra ciutat. En els seus inicis el grup original era molt reduït, tot i que durant aquests anys han arribat a ser gairebé quaranta components. A l’actualitat la formació compte amb una quinzena de músics.

Encara no amb dos anys de vida, l’1 de setembre de 2012 s’organitzava la 1ª Timbalada Ganxona on, acompanyats per una dotzena de grups de tot Catalunya, varen convertir la nostra ciutat en la capital de la percussió de la Costa Brava.

El seu membre fundador Marc Massallé, fa una crida a tots aquells majors de 18 anys que vulguin formar part del seu grup.

 

Els seus espectacles varien segons el tipus d’actuació: festes majors, casaments, esdeveniments esportius, correbars, actuacions en estàtic o cercavila, però sempre sense perdre l’energia que els caracteritza.

Percussió Ganxona estan de celebració i preparen per al proper estiu la “Desena Timbalada Ganxona”, que no es va celebrar durant dos anys a causa de la covid.

Si voleu descobrir al grup, els trobareu els dilluns al vespre a l’Escorxador Municipal de Sant Feliu de Guíxols.
També us podeu posar en contacte a través de les seves xarxes socials a Instagram i Facebook.

 

El més llegit

I després