Participeu aquest divendres i dissabte a La Gran Recapte del Banc d’Aliments 2011

Aquest divendres i dissabte, a tota Catalunya, 7.000 voluntaris donen suport a la iniciativa del Banc d’Aliments per procedir a la recollida de llegums, oli, tomàquet natural envasat, sucre i altres en supermercats com ara: Alcampo, Caprabo, Carrefour, Condis, Consum, Fragadis, Gros Mercat, Lidl, Mercadona, Mercats de Barcelona, Nova Venda, Plusfresc, Sorli Discau, Spar, Suma o Valvi.

És la Recapte d’Aliments 2011 que vol doblar  els 400.000 kg. d’aliments assolits el 2010 i arribar als 800.000 kg. I els organitzadors no dubten que, un cop més, la resposta ciutadana davant les necessitats, que no minven sinó que s’estan incrementant, estarà a l’alçada.

Un any més, les cadenes de distribució a Catalunya i els mercats has respost molt positivament a la crida del Banc dels Aliments i en les seves superfícies s’hi troben voluntaris que ja s’identifiquen amb samarretes que recullen les bosses amb els aliments aportats.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació