I després

Participa aquest cap de setmana al Gran Recapte d’Aliments

Compartiu aquesta història

Aquest divendres i dissabte es realitza a Catalunya el Gran Recapte d’Aliments, una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària.

Amb 13 edicions celebrades, des de l’any 2009, el Gran Recapte s’ha consolidat com una de les grans fites solidàries de Catalunya, guanyant-se l’estima i el suport de la ciutadania. Els gairebé 5 milions d’aliments que s’aconsegueixen, permeten proveir a les entitats d’aliments bàsics com la llet, l’oli o les conserves per un període aproximat de 3 mesos.

Enguany se celebra la 14ª edició en un format mixt, torna la recollida física d’aliments i la participació activa del voluntariat.

Ho explica Joan Jorba, president del Gran Recapte a la província de Girona.

 

L’objectiu de la campanya és informar i sensibilitzar a la ciutadania de Catalunya sobre la realitat de la pobresa alimentària en el nostre entorn, per afavorir la donació d’aliments i, alhora, promoure una col·laboració continuada amb els Bancs dels Aliments al llarg de l’any.

Aquest 25 i 26 de novembre recollida física d’aliments a diferents supermercats i mercats de tot Catalunya (s’afegirà el diumenge 27 en aquells establiments que estiguin oberts).
Del 25 de novembre al 6 de desembre també es fan donacions monetàries a la línia de caixa dels establiments i al web www.granrecapte.com

Amb la vostra col·laboració i les aportacions aconseguides, se’n beneficiaran tots els participants del Servei d’Aliments de Càritas, que treballa totes les setmanes de l’any.

El més llegit

I després