I després

Part del petit comerç de Sant Feliu comença a treballar, amb restriccions. En parla la presidenta de l’Associació Guíxols Comerç i Turisme, Alexia Sánchez

Amb l’inici de la fase 0 del desconfinament, des d’aquest dilluns 4 de maig pot obrir el petit comerç de Sant Feliu que treballa amb cita prèvia, sempre adoptant les mesures higièniques establertes pels protocols sanitaris.

Compartiu aquesta història

Amb l’inici de la fase 0 del desconfinament, des d’aquest dilluns 4 de maig pot obrir el petit comerç de Sant Feliu que treballa amb cita prèvia, sempre adoptant les mesures higièniques establertes pels protocols sanitaris. Està previst que el proper 11 de maig, puguin obrir els locals i establiments, també de petit comerç, és a dir, de menys de 400 metres quadrats, aplicant també les mesures de protecció corresponents.

La presidenta de l’Associació Guíxols Comerç i Turisme, Alexia Sánchez, explica que aquestes mesures serviran per “adaptar-nos tots, clients i comerços, a la nova normalitat”.
Sánchez ha destacat que s’ha de posar “en valor el petit comerç de la ciutat, que com sempre ha donat el tracte individualitzat que genera la confiança i la seguretat que el client necessita en aquests moments”.

Des de l’entitat, han estat treballant en aquestes darreres setmanes en un pla d’accions de contingència amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols “per establir les accions pel desenvolupament i la recuperació de l’activitat comercial i econòmica de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després