Ja havíem avançat que fins el diumenge 20 d’agost, el pintor ganxó Paco Muñoz, ofereix una exposició de pintures al pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

La qualitat de les seves obres no ha deixat indiferent als qui l’han visitat i ens varem proposar conèixer més a fons a aquest artista local, de formació totalment autodidacta, que ens comenta que als 18 anys es va iniciar en el món de la pintura com una simple afició, sense cap tipus de pretensió, però que amb el pas del temps descobreix que aquell entreteniment li omple un buit interior i li aporta la llibertat de realitzar quelcom que no respongui a cap regla ni imposició externa.

Declara que un dia decideix participar en fires de pintura i a veure la reacció positiva del públic davant les seves creacions, “es tracta d’una d’aquestes fires on conec unes persones a les quals els encanta la meva pintura i em proposen viatjar a França per donar a conèixer el meu treball. Participo en concursos de pintura i realitzo exposicions col·lectives com a membre d’una associació artística francesa i, ben aviat, aconsegueixo l’oportunitat de començar a realitzar exposicions individuals en algunes galeries de França i tot això és el que m’està permetent fer-me un nom en el món de l’art”

Paco Muñoz té el privilegi del que pocs artistes poden gaudir, com és el fet de poder dedicar-se exclusivament a pintar i, assolit el reconeixement més enllà de les nostres fronteres, decideix que és l’hora d’exposar a Sant Feliu, al pati de l’Ajuntament, on ens comenta que “s’hi pot veure una col·lecció de pintures inspirades en el mar i en les pedres, aquestes últimes s’han convertit en la meva obsessió i m’agrada donar-li la seva importància a cadascuna d’elles, són com les petites coses de la vida. Tots els quadres tenen una línia molt minimalista, possiblement una mescla entre hiperrealisme i surrealisme i amb els quals intento transmetre a l’espectador la sensació de pau i tranquil·litat”.

Ja coneixem alguna cosa més de l’artista ganxó i tenim l’ocasió de continuar visitant la seva exposició fins el 20 d’agost, de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 18:30 a 21 h. i els caps de setmana d’11 a 12 h. i de 18:30 a 21 h.