I després

Pablo Alboran se suma al cartell del Porta Ferrada d’aquest estiu

El Festival de Porta Ferrada ha anunciat un altre dels noms que formaran part de l’edició d’aquest 2021 del Festival. Es tracta d’un dels artistes més exitosos dels darrers anys, Pablo Alborán.

Compartiu aquesta història

El Festival de Porta Ferrada ha anunciat un altre dels noms que formaran part de l’edició d’aquest 2021 del Festival. Es tracta d’un dels artistes més exitosos dels darrers anys, Pablo Alborán. Les entrades es posen a la venda aquest divendres 14 de maig a les 12 del migdiaaquí.

Després d’estrenar el seu ‘Tour Vértigo 2021’ en streaming, l’artista es posa en marxa per retrobar-se amb el seu públic en directe. Ho farà en un concert el 30 de juliol a  l’espai del Guíxols Arena, a partir de les 22.00 hores. Ha seleccionat un repertori que no deixarà ningú indiferent, amb un set que estrenarà mundialment cançons del flamant àlbum ‘Vértigo’.

Aquests nous temes s’aniran alternant amb clàssics del seu repertori, com ja és habitual en les seves presentacions, on “hi haurà espai per a l’emoció i la passió, per l’extravertit i per l’íntim”, destaca l’organització.

El més llegit

I després