El futbolista ganxó del Barça B, Oriol Busquets, pateix “un trencament de menisc intern en nansa de galleda del genoll esquerre que ha patit durant l’entrenament d’aquest dimecres a la Ciutat Espportiva del F.C. Barcelona. Les proves mediques realitzades al jugador, aquest mateix dimecres a la tarda, confirmen la lesió i serà intervingut pròximament en data per confirmar”, han informat els serveis mèdics del club.

Aquesta lesió comporta que, com a mínim, no pugui tornar als terrenys de joc en un període de dos mesos, tot i que no es descarta que en el pitjor dels casos també podria dir adéu a la temporada.

Busquets ha jugat un total de 21 partits aquesta temporada a La Liga 123, en el seu debut a la categoria encara en edat juvenil. Dels 21 partits jugats, en 18 ho ha fet com a titular.

Recordem que el mig centre va debutar amb el primer equip, a les ordres d’Ernesto Valverde, en el partit de tornada d’1/16 de final de la Copa del Rei jugat al Camp Nou enfront del Murcia quan només tenia 19 anys (el mes de gener va complir els 19) i se’l considera el recanvi natural de l’altre Busquets (Sergio).

Esperem que els terminis de recuperació siguin els mínims i que el jugador, procedent de l’Escola de Futbol Sant Feliu, torni el més aviat possible als terrenys de joc