I després

ORIOL BUSQUETS ES TRENCA EL MENISC INTERN

Compartiu aquesta història

El futbolista ganxó del Barça B, Oriol Busquets, pateix “un trencament de menisc intern en nansa de galleda del genoll esquerre que ha patit durant l’entrenament d’aquest dimecres a la Ciutat Espportiva del F.C. Barcelona. Les proves mediques realitzades al jugador, aquest mateix dimecres a la tarda, confirmen la lesió i serà intervingut pròximament en data per confirmar”, han informat els serveis mèdics del club.

Aquesta lesió comporta que, com a mínim, no pugui tornar als terrenys de joc en un període de dos mesos, tot i que no es descarta que en el pitjor dels casos també podria dir adéu a la temporada.

Busquets ha jugat un total de 21 partits aquesta temporada a La Liga 123, en el seu debut a la categoria encara en edat juvenil. Dels 21 partits jugats, en 18 ho ha fet com a titular.

Recordem que el mig centre va debutar amb el primer equip, a les ordres d’Ernesto Valverde, en el partit de tornada d’1/16 de final de la Copa del Rei jugat al Camp Nou enfront del Murcia quan només tenia 19 anys (el mes de gener va complir els 19) i se’l considera el recanvi natural de l’altre Busquets (Sergio).

Esperem que els terminis de recuperació siguin els mínims i que el jugador, procedent de l’Escola de Futbol Sant Feliu, torni el més aviat possible als terrenys de joc

El més llegit

I després