I després

“OPORTUNITATS” NOVA PUBLICACIÓ LOCAL

Compartiu aquesta història

Sant Feliu comptarà en poques setmanes amb una nova publicació anomenada Oportunitats on tant els particulars com les empreses privades, comerços i tota mena d’establiments podran anunciar la venda d’objectes de segona mà i nous amb l’avantatge que no cal desplaçar-se per fer les operacions de compra.
La publicació gratuïta que l’empresa local, Publi-Net-Comunicació, està acabant de configurar, ofereix la possibilitat d’anunciar-hi compra, venda, serveis, lloguers, descomptes, ocasió, promoció, etc. s’editarà a tot color amb una tirada de 5.000 exemplars que es dipositaran en els comerços, tindrà una periodicitat bimensual i el primer número es distribuirà la primera setmana de desembre.
Cada mòdul té una mida de 4 x 4cm. i se’n poden contractar diversos de consecutius. El preu per unitat és de 10 euros més IVA la unitat.
La publicació també col·laborarà amb un percentatge de la seva facturació en un projecte solidari de Creu Roja que encara s’ha de determinar i que es regularà a través de la signatura d’un conveni amb aquesta entitat.
Per contactar-hi es pot fer a través de tres vies: telèfon 972 822 461, al correu electrònic: info@publi-net.es o bé al Facebook Oportunitats Oportunitats.

El més llegit

I després