Els Mossos d’Esquadra, conjuntament amb la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, han muntat en els darrers dies dos operatius especials per tal d’identificar i detenir a petits traficants així com per decomissar substàncies preparades pel què en l’argot s’anomena el “menudeig”, la venda en petites quantitats i també autors de furts i robatoris.
En l’operació hi va participar l’ARRO (Àrees Regionals de Recursos Operatius), organisme del cos de Mossos d’Esquadra que s’encarrega de proporcionar efectius policials en casos puntuals en què una comissaria necessita més efectius dels que disposa i que es varen complementar amb efectius de la comissaria de Sant Feliu i Policia Local per establir un perímetre al voltant de les dues zones previstes per actuar.
El passat divendres, a les 18:30h es va fer el desplegament al grup d’habitatges del Sot dels Canyers on es varen identificar a 15 persones i es varen escorcollar 10 vehicles.
El resultat fou de tres persones: un home marroquí de 20 anys de Salt per receptació d’un mòbil Iphone a Barcelona, un home espanyol, veí de Sant Feliu  per un delicte de robatori i furt dins d’un vehicle i un altre veí marroquí de Sant Feliu per un delicte contra la salut pública, atès que se li van trobar dues paperines de cocaïna i 11 bosses de marihuana.
Aquest dimecres es va fer una altra operació (control de salut pública) al carrer Castell d’Aro, on es varen identificar a 40 persones, es varen escorcollar 5 vehicles i, tot i que no es va produir cap detenció, sí que es varen aixecar 3 actes per tinença de substàncies (dues bosses de marihuana i 1 de haixix.
Els dos operatius es varen portar a terme perquè es tenia coneixement que al barri es venia droga i s’havien detectat casos de receptació d’objectes robats.
Es va portar a terme una tercera operació que té a veure amb robatoris i assalts a domicilis, de la qual no ha transcendit cap altra informació tot i que s’espera que en les properes hores es podrà comptar amb el resultats assolits per l’operatiu.