OFERTES DE TREBALL I NOTES

Ofertes de treball trameses pel Servei d’Ocupació Municipal de Sant Feliu de Guíxols:
-Taller de cotxes de Sant Feliu de Guíxols cerca un mecànic de cotxes oficial de primera amb experiència.
-Fleca de nova obertura a Sant Feliu de Guíxols cerca un/a dependent/a de fleca amb experiència en el sector alimentari.
– Restaurant de Sant Feliu de Guíxols cerca pastisser especialitzat en postres i reposteria amb experiència.
-Empresa de Sant Feliu de Guíxols cerca administratiu/va amb alt nivell de francès parlat.
-Restaurant de Sant Feliu de Guíxols cerca una ajudant de cuina amb experiència. Feina d’abril a octubre.
Persones interessades adreceu-vos al c/ Enamorats, 65-99 (1er pis estació d’autobusos Sarfa), Servei d’Ocupació Municipal, o truqueu al núm. de telèfon 972327033.

BIBLIOTECA, CICLE: “EL RETROBAMENT DELS INSTINTS”
El Centre d’Equitació Cavall de Mar de Llagostera oferirà un cicle de tres conferències els dijous 13, 20 i 27 de març a les 7 de la tarda amb els següents enunciats: “La vida del cavall domèstics”, “Què ens aporten els cavalls” i “L’equitació com a esport”, que aniran a càrrec d’Emma Fauria, Marta Planella i Marina Sala Isern que conviden a descobrir el món del cavall, així com a tenir-ne cura i estimar-los.

UN CANVI AL ROCK & TAPES
Atzavara ha comunicat un canvi de darrera hora en la programació del Rock & Tapes que només afecta a un local. El concert estava programat per aquest divendres  a les 22:30 h. al Bar Avenida i finalment es farà al Butrón Berria, de la plaça Terol, on hi actuarà Tom Hagan. Per disposar de la programació podeu entrar a la següent adreça: http://www.rsf.fm/agenda

SFG DEMANA L’ADHESIÓ DEL SONSO
A les portes de posar en marxa una altre any la coneguda campanya gastronòmica del “Peix Blau Ganxó”, l’Ajuntament de Sant Feliu ha sol:licitat al Consell Comarcal del Baix Empordà l’adhesió del “Sonso” a la marca de garantía “Producte de l’Empordà”.
Tenint en compte que recentment la Comissió Europea ha donat llum verda al Pla de gestió del sonso, restringint la seva pesca a 819 tones anuals en poc més d’una vintena d’embarcacions, per tal d’ assegurar el futur d’aquest tipus de pesca artesanal; i que la nostra ciutat és un dels únics 7 ports catalans (juntament amb Barcelona, Badalona, Arenys de Mar, Blanes, Palamós i l’Estartit) en el que és permès el desembarcament i comercialització del sonso, des de el consistori es creu convenient potenciar aquesta avinentesa i poder aconseguir que el Sonso esdevingui una marca identificativa del caire mariner que posseeix Sant Feliu.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació