I després

Obertes les inscripcions per la jornada d’estiu dedicada a l’antic Egipte

La sessió anirà a càrrec de Xavier Martínez Babón i tractarà la figura de la dona a l’Antic Egipte i també una important descoberta en la tomba de Tutmosis III

Compartiu aquesta història

Ja estan obertes les inscripcions per apuntar-se a la jornada d’estiu dedicada al mon egipci, en aquest cas sota la temàtica de la dona a l’antic Egipte. La sessió, que se celebrarà al Monestir l’11 de juliol a la tarda, anirà a càrrec de doctor en Història per la UAB i Magister en Egiptoligia per la universitat alemanya de Tübingen, Xavier Martínez Babón.

La sessió tractarà la figura de la dona a l’antic Egipte des de diverses vessants, com ara la política, el poder o la vida quotidiana. També s’hi tractarà com eren els contractes matrimonials que contemplaven l’opció del divorci. Així ens ho explica Martínez Babón.

Durant la sessió també es parlarà d’una descoberta en el temple funerari de Tutmosis III, on es va localitzar una tomba molt anterior al temple, de prop de 4000 anys, que presentava una dona enterrada al revés que podria representar màgia o bruixeria.

Les persones interessades en apuntar-se a la jornada ho poden fer per correu electrònic a educacio@guixols.cat, on han d’indicar el nom i cognom, l’adreça, i un correu i telèfon de contacte.

El més llegit

I després