I després

Obertes les inscripcions per la 7a Caminada per la Igualtat

Es poden fer online i també el mateix dia de la cursa al punt de sortida a Santa Cristina

Compartiu aquesta història

En motiu del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, els ajuntaments de Sant Feliu, Santa Cristina i Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró organitzen la setena edició de la Caminada per la Igualtat, que se celebrarà el dissabte 25 de maig. Les inscripcions online ja estan obertes i es poden fer clicant aquí.

El recorregut, que consisteix en una ruta de 7 quilòmetres pel Carril Bici que uneix els tres municipis, sortirà des de la Plaça Catalunya de Sant Cristina a les 9.30 del matí. Una hora abans, a les 8.30, es podran fer les inscripcions presencials i la recollida dels obsequis.

A mig camí hi ha previst prendre un refrigeri a l’avinguda Carrilet de Castell d’Aro i, finalment, la cursa arribarà als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu. A les 12 del migdia, des de la nostra ciutat, hi haurà la possibilitat d’agafar un bus de tornada, que s’ha de reservar durant la inscripció online.

Per a més informació es pot trucar al SIAD de Sant Feliu, al 972 32 70 00, extensió 4211, o enviar un correu electrònic a igualtat@guixols.cat.

El més llegit

I després