El proper dissabte dia 7 de març de 2020 tindrà lloc la 3a Caminada per la Igualtat. Es tracta d’una ruta de 7km que seguirà el carril bici des de Santa Cristina d’Aro fins a Sant Feliu de GuíxolsLa recepció dels participants es farà a la Plaça Catalunya, s/n (Ajuntament Nou) de Santa Cristina d’Aro a les 8.30h, on també s’entregarà un obsequi a les 300 primeres persones inscrites. La sortida oficial serà a les 9:00h i es caminarà fins a l’Avinguda Carrilet de Castell d’Aro (darrere de l’IES) on es pararà per esmorzar. Després la ruta seguirà fins arribar als Jardins de Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols on l’activitat culminarà amb una audició de sardanes.

Per participar a la caminada cal inscriure’s individualment clicant aquí (infants inclosos). S’ofereix servei d’autobús per tornar des de Sant Feliu fins a Santa Cristina (amb parada a Castell d’Aro) però les places són limitades, cal reservar plaça amb la inscripció.

Per a més informació:

Organització a càrrec d’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, Ajuntament de Santa Cristina d’Aro i Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Amb la col.laboració de Generalitat de Catalunya-Institut Català de les Dones, Línia d’atenció contra la violència masclista 900 900 120, Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro, Les Violetes, Associació de dones de Santa Cristina d’Aro Ermessenda, Ecofogons d’Aro, Esclat,  Associació de dones de la Vall d’Aro, Agrupació Amics de la Sardana i Haribo

cartell dones