Com és habitual el Ganxó Parc, el parc infantil de Nadal de Sant Feliu de Guíxols, ja té definida la seva estructura per tal que els nens i nenes es diverteixin en aquestes dates de vacances i que els pares i mares els acompanyin o bé inverteixin aquestes hores per poder realitzar diverses tasques o bé les compres nadalenques.
Enguany el parc restarà obert els dies: 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre i el 2 i el 3 de gener. Com sempre, el 31 de desembre només s’obrirà al matí per tal que es pugui preparar el sopar i la revetlla de Cap d’Any. L’horari de matins és de 10:30 h. a 13:30 h. i a la tarda de  les 17:00 h. A les 20:00 h.
Es mantenen els horaris de l’any passat, és a dir: 3 euros per sessió tant al matí com a la tarda i es pot aprofitar un abonament de 10 entrades pel preu de 15 euros.
El tècnic de l’Àrea de Cultura i Festes, Xavier Sieiro, informava a la nostra emissora que la imatge del parc canviarà radicalment per millorar l’aspecte visual així com les activitats que s’hi realitzen, que seran diferents a les d’edicions passades, i la decoració serà molt més espectacular.
Hi haurà la ludoteca per als més petits, inflables, tallers de manualitats, tallers de maquillatge, zona d’esports, zona de malabars, zona de Wii, i una zona de pilotes grans d’aire on els nens s’introdueixen a l’interior i transitar per un circuit.
Cadascun dels dies hi haurà activitats destacades com la del dia 28 amb un concurs de potència de xut amb un simulador, el dia 29 a les 18:00 h. hi haurà la visita de la mascota del Ganxó Parc, el dia 30, a l’exterior, a més de diverses sorpreses que no volen desvetllar, hi haurà un circuit de bicicletes i el dia 2 de gener l’actuació d’un mag.
Tot això, com és habitual al pavelló poliesportiu  de La Corxera i a destacar l’ampliació de la franja d’edat que anirà des d’1 fins els 14 anys.
La passada edició es van superar les 4.000 entrades i el regidor de Cultura i Festes, Pere Albó declarava que la intenció és arribar a la xifra de 5.000 entrades.