I després

NOVETATS AL GANXÓ PARC DE SFG

Compartiu aquesta història

Com és habitual el Ganxó Parc, el parc infantil de Nadal de Sant Feliu de Guíxols, ja té definida la seva estructura per tal que els nens i nenes es diverteixin en aquestes dates de vacances i que els pares i mares els acompanyin o bé inverteixin aquestes hores per poder realitzar diverses tasques o bé les compres nadalenques.
Enguany el parc restarà obert els dies: 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre i el 2 i el 3 de gener. Com sempre, el 31 de desembre només s’obrirà al matí per tal que es pugui preparar el sopar i la revetlla de Cap d’Any. L’horari de matins és de 10:30 h. a 13:30 h. i a la tarda de les 17:00 h. A les 20:00 h.
Es mantenen els horaris de l’any passat, és a dir: 3 euros per sessió tant al matí com a la tarda i es pot aprofitar un abonament de 10 entrades pel preu de 15 euros.
El tècnic de l’Àrea de Cultura i Festes, Xavier Sieiro, informava a la nostra emissora que la imatge del parc canviarà radicalment per millorar l’aspecte visual així com les activitats que s’hi realitzen, que seran diferents a les d’edicions passades, i la decoració serà molt més espectacular.
Hi haurà la ludoteca per als més petits, inflables, tallers de manualitats, tallers de maquillatge, zona d’esports, zona de malabars, zona de Wii, i una zona de pilotes grans d’aire on els nens s’introdueixen a l’interior i transitar per un circuit.
Cadascun dels dies hi haurà activitats destacades com la del dia 28 amb un concurs de potència de xut amb un simulador, el dia 29 a les 18:00 h. hi haurà la visita de la mascota del Ganxó Parc, el dia 30, a l’exterior, a més de diverses sorpreses que no volen desvetllar, hi haurà un circuit de bicicletes i el dia 2 de gener l’actuació d’un mag.
Tot això, com és habitual al pavelló poliesportiu de La Corxera i a destacar l’ampliació de la franja d’edat que anirà des d’1 fins els 14 anys.
La passada edició es van superar les 4.000 entrades i el regidor de Cultura i Festes, Pere Albó declarava que la intenció és arribar a la xifra de 5.000 entrades.

El més llegit

I després