I després

Noves tanques a la pista esportiva del pícnic de Sant Feliu per millorar la seguretat

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols instal·la tanques noves al voltant de la pista esportiva de la zona de pícnic del costat del Guíxols Arena, a la part alta del municipi. L'objectiu de la mesura és incrementar la seguretat i la comoditat dels seus usuaris.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols instal·la tanques noves al voltant de la pista esportiva de la zona de pícnic del costat del Guíxols Arena, a la part alta del municipi. Segons el regidor d’Esports del consistori guixolenc, David Oliveras, els treballs són una “mesura de seguretat” de cara a les persones que fan ús de la pista i els vehicles que es mouen pels seus voltants.

Amb la nova tanca que encercla la instal·lació, fins ara inexistent, s’espera que les pilotes amb què juguen petits i grans no es dirigeixin amb tanta freqüència a la carretera i al pàrquing de sorra del costat. Per tant, a més d’incrementar-ne la seguretat, les tanques també aportaran comoditat als usuaris de la pista.

La petita obra ha d’acabar, si la meteorologia ho permet, a finals d’aquesta mateixa setmana. El cost total de la remodelació és de 22.866’58€.

El més llegit

I després