I després

Noves localitats a la venda del concert d’Stay Homas al Festival de la Portaferrada

Després d’adequar i optimitzar el muntatge del Guíxols Arena, queden disponibles noves localitats pel concert dels Stay Homas dins l’edició 2020 del Festival de la Portaferrada.

Compartiu aquesta història

Després d’adequar i optimitzar el muntatge del Guíxols Arena, queden disponibles noves localitats pel concert dels Stay Homas dins l’edició 2020 del Festival de la Portaferrada. Stay Homas s’han convertit en un gran èxit musical en els darrers mesos gràcies a les peces “Stay Homa” o “Gotta be patient”, que s’han convertit en un èxit viral. Són tres amics que comparteixen pis: en Klaus, en Guillem i en Rai, músics de Buhos i Doctor Prats.

Les seves anomenades “confination songs”, moltes de les quals compten amb la col•laboració d’El Kanka, Judit Neddermann i Sílvia Pérez Cruz, entre d’altres artistes, han estat lloades per Rubén Blades, versionades per Michael Bublé i emeses en grans mitjans de comunicació internacionals com la nord-americana CNN i la britànica BBC.

En el concert que tindrà lloc al Guíxols Arena el dimecres 5 d’agost a 2/4 d’11 de la nit hi podreu gaudir de peces juganeres, plenes de ritmes vibrants i lletres enginyoses, que han fet més suportable la pandèmia i que, en plataformes digitals, sumen ja milions de reproduccions.En el concert a Sant Feliu gaudireu de la banda que, entre les seves fites, han exhaurit les entrades de l’Apolo barceloní en només quinze minuts.

Podeu comprar entrades per les noves localitats a www.festivalportaferrada.cat.

El més llegit

I després