Aquest dilluns L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ,ha rebut personalment els 17 nous treballadors i treballadores contractats per l’Ajuntmaent i el Servei d’Ocupació de Catalunya, organisme ha atorgat una subvenció  de 179.240€ per a la contractació de 17 persones per dues línia d’actuació:

-Línia A. Persones no perceptores de prestacions i/o subsidis per desocupació majors de 45 anys. S’han contractat 8 persones

-Línia B. Persones en atur beneficiaries de la Renda Mínima d’Inserció (PIRMI). S’han contractat 9 persones.

Els llocs de treball que s’han cobert han estat:

Tasques administratives:
-5 auxiliars administratius per les àrees següents:
-Punt jove
-Recursos humans
-Serveis econòmics
-Síndic de Greuges
-Activitat econòmica  i projectes estratègics

Altres funcions:
-4 agents forestals
-4 persones com a personal extra de brigada
-1 conserge per als pavellons esportius
-3 agents cívics

Totes les contractacions són de 6 mesos, excepte el cas de dues persones que són majors de 55 anys, les quals estaran 12 mesos (un d’ells adscrit a la brigada i un altre, agent cívic).

En el missatge de benvinguda l’alcalde ha dit  “Som un Ajuntament emprenedor, fem moltes coses i ens falten mans”. És important, ha dit Motas, que els treballadors posin en valor l’oportunitat laboral que els ha brindat l’Ajuntament de la ciutat i que cal que tinguin en compte en tot moment la seva implicació i esperit de servei públic”.

A l’acte també hi ha assistit diversos caps d’àrea responsables dels nous contractats i diferents regidors del Govern estat presents.

Els nous treballadors i treballadores han rebut una guia impresa amb diferents dades d’interès sobre la ciutat i l’Ajuntament.