I després

Noves actuacions de Cançó de Taverna per aquest cap de setmana

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols des de l'Àrea de Turisme, s'ha tornat a organitzar una nova edició de la Mostra de Cançó de Taverna arribant a la 25ena. Un dels màxims exponents d'aquesta Mostra de Cançó de Taverna des dels seus inicis ha estat Josep Andújar "Sé" que ens ha parlat sobre aquesta edició tan especial:

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, des de l’Àrea de Turisme, ha tornat a organitzar una nova edició de la Mostra de Cançó de Taverna arribant a la 25a.

El passat dissabte 20 de juliol, coincidint amb la festivitat de la Verge del Carme, se li va donar el tret de sortida. Aquest dissabte 10 d’agost a les 22 h. a la platja de Sant Pol, Cantada de Sant Pol amb la Colla Jacomet i diumenge 11 d’agost a les 22 h. a la Plaça Empordà, Cantautors tornen al Barri amb el cantautor Sé, Miquel Pedrol, Dani Pedrol i Edgard Sanz.

Les altres actuacions previstes son les següents:
Dimecres 14 d’agost a les 22 h. a la Plaça del Monestir, Sant Feliu arran de mar amb el cantautor Sé
Dissabte 17 d’agost a les 22 h. al Passeig Rius i Calvet, Gran Cantada amb Colla Jacomet, Sé, el grup Arjau i el Port Bo
Dissabte 24 d’agost a les 22 h. al Far del Moll, Cançons de Mar a Far de l’Escullera amb el cantautor Sé i la Colla Jacomet
Divendres 6 de setembre a les 22 h. al Parc Central, Cantada al Barri del Molí de Vent amb la Colla Jacomet

Un dels màxims exponents d’aquesta Mostra de Cançó de Taverna des dels seus inicis ha estat Josep Andújar “Sé” que ens ha parlat sobre aquesta edició tan especial:

El més llegit

I després