I després

Nova proposta del ‘Música i Descobertes!’ amb l’activitat infantil ‘Descobreix el Kamishibai’

Aquest divendres 12 de març arriba una nova proposta del cicle ‘Música i Descobertes!’ organitzat per l’Escola de Música de Sant Feliu. Es tracta de “Descobreix el Kamishibai”, amb la cantant, narradora i il·lustradora Tati Cervià.

Compartiu aquesta història

Aquest divendres 12 de març arriba una nova proposta del cicle ‘Música i Descobertes!’ organitzat per l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols. Es tracta de ‘Descobreix el Kamishibai‘, amb la cantant, narradora i il·lustradora Tati Cervià.

El kamishibai és un art de narrar contes. En japonès vol dir, literalment, “teatre de paper”, i en ell, el moviment de les làmines crea expectació i ganes d’anticipació. Aquest art, que ajuda a fomentar la lectura en els més petits, consisteix en una sessió participativa de contes de diferents cultures del món, dibuixats amb diverses tècniques i alternats amb cançons.

La proposta, que està adreçada a infants de 3 a 8 anys, tindrà lloc aquest divendres 12 de març a partir de les 18.30 hores a l’Escola de Música. És una activitat gratuïta, però cal reservar seient. Ho podeu fer dirigint-vos per correu electrònic a escolamusica@guixols.cat indicant-hi el vostre nom complet i DNI.

Podeu consultar tota la programació del cicle fent clic aquí.

El més llegit

I després